اطلاعیه جذب داور در نشریه علمی-ترویجی (حرفه‌ای) دامِستیک

نشریه علمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامِستیک گروه مهندسی علوم دامی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران جهت تکمیل هیئت داوری خود از اعضای هیئت علمی، دانش‌آموختگان و دانشجویان مقطع دکتری تخصصی، دعوت به همکاری می‌نماید. لذا خواهشمند است با مطالعه قسمت شرایط و توضیحات نسبت به ارسال اطلاعات لازم و رزومه علمی خود اقدام فرمایید.

قابل ذکر است که اطلاعات و رزومه علمی داوران دریافت شده در اطلاعیه شماره دو، در جلسه تیم تخصصی نشریه دامِستیک مورد بررسی قرار گرفته است. اطلاعات داوران محترم پذیرفته شده جهت همکاری با نشریه دامِستیک، هم اکنون بر روی وب سایت نشریه قرار گرفته است و توضیحات لازم برای پذیرفته‌شدگان ارسال شده است.

شرایط و توضیحات

1-     برای داوران محترم گواهی معتبر از سوی انجمن علمی- دانشجویی گروه مهندسی علوم دامی دانشگاه تهران و نشریه علمی- ترویجی دامستیک صادر می‌گردد.

2-      پذیرش در تمامی گرایش‌های رشته مهندسی علوم دامی (ژنتیک و اصلاح‌نژاد دام و طیور، فیزیولوژی دام و طیور، تغذیه دام، تغذیه طیور، پرورش زنبورعسل و مدیریت دامپروری) خواهد بود.

3-     ارسال رزومه علمی و اطلاعات فردی مورد نیاز به ایمیل نشریه/انجمن علمی به آدرس animssaut@gmail.com الزامی می‌باشد.

4-     انتخاب داور از میان علاقه‌مندان براساس رزومه علمی و اطلاعات فردی توسط شورای مربوطه خواهد بود.

5-     پس از تأیید شورای مربوطه، اسامی پذیرفته‌شدگان در اطلاعیه‌های بعدی منتشر خواهد شد و پس از آن لازم است که در سامانه نشریه علمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامِستیک به آدرس Domesticsj.ut.ac.ir ثبت نام نماید.