راهیابی دبیر و اعضای شورای مرکزی انجمن علمی- دانشجویی مهندسی علوم دامی دانشگاه تهران به مقطع کارشناسی‌ارشد به عنوان دانشجوی استعداد درخشان

به گزارش روابط عمومی انجمن علمی- دانشجویی گروه مهندسی علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران؛ در تاریخ ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه تهران، با صدور اطلاعیه‌ای نتایج اولیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه تهران را اعلام کرد که در لیست اعلام شده، آقای اشکان غلامی، دبیر انجمن (در گرایش تغذیه دام)، آقای سامان حسین آبادی، نایب دبیر کمیته آموزش و پژوهش انجمن (در گرایش تغذیه دام) و سرکار خانم نجمه رسولی، دبیر کمیته ارتباط با صنعت انجمن (در گرایش ژنتیک و اصلاح‌نژاد دام) و از اعضای هیئت تحریریه نشریه علمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامستیک حضور داشتند.

اعضای انجمن علمی- دانشجویی گروه مهندسی علوم دامی دانشگاه تهران و هیئت تحریریه نشریه علمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامستیک این موفقیت را تبریک عرض می‌نماید و برای این عزیزان آرزوی موفقیت دارد.

لینک‌های مرتبط: