افتخار آفرینی انجمن علمی- دانشجویی مهندسی علوم دامی دانشگاه تهران در دوازدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت امروز سه شنبه ۲۱ مرداد ماه با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در دانشگاه الزهرا (س) به‌ صورت برخط برگزار شد و دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه برگزیده انتخاب شد.

انجمن‌های علمی- دانشجویی دانشگاه تهران با کسب ۱۸ مقام در این جشنواره نسبت به دانشگاه‌های دیگر در جایگاه اول قرار گرفتند.

در این رقابت، نشریه علمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامستیک به صاحب امتیازی انجمن علمی- دانشجویی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در بخش "نشریات کشاورزی و محیط زیست"، عنوان شایسته تقدیر را کسب کرد. همچنین اتحادیه انجمن‌های علمی- دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور که مسئولیت دبیری و دبیرخانه مرکزی سومین دوره آن با اعضای انجمن علمی- دانشجویی گروه علوم دامی دانشگاه تهران بوده است، رتبه سوم در بخش اتحادیه‌های این جشنواره را کسب کرد.

این توفیق و درخشش را به دانشجویان، اساتید و همکاران محترم انجمن ‌علمی- دانشجویی علوم دامی دانشگاه تهران و اعضاء تحریریه نشریه دامستیک تبریک عرض می‌نماییم.

گفتنی است؛ دوازدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت ۱۹ تا ۲۱ مرداد به صورت مجازی برگزار شد. در این دوره از جشنواره فعالیت‌ها و دستاوردهای انجمن‌های علمی- دانشجویی در سال تحصیلی 1398-1397 مورد رقابت قرار گرفتند و منتخبان جشنواره معرفی شدند.

به نقل از معاون فرهنگی وزیر علوم، یک هزار و ۵۴۸ اثر علمی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که در نهایت ۲۵۰ نفر از عضو هیات علمی دانشگاه این آثار را داوری کردند. ۱۰۰ دانشگاه در این جشنواره مشارکت کردند و ۳۰ هزار اثر نیز در بخش بین المللی به ثبت رسید که این آثار از ۱۲۷ کشور ارسال شده است.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در پیامی این موفقیت را تبریک گفت. در متن این پیام اشاره شده است: «این موفقیت بزرگ را که مرهون همت و تلاش فعالان انجمن‌های علمی- دانشجویی دانشگاه است، به دانشگاهیان و به‌ویژه خانواده بزرگ انجمن‌های علمی- دانشجویی دانشگاه تهران تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم.»