"سال‌های دانشجویی، فرصتی طلایی برای مهارت‌آموزی" |مصاحبه با دکتر امیر عطار؛ مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت خوراک پرداز هزاره نوین|

نوع مقاله : مصاحبه

نویسندگان

1 دانشجوی دکتری تخصصی تغذیه دام، گروه مهندسی علوم دامی، دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، البرز، ایران

2 دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی علوم دامی، دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، البرز، ایران

چکیده

در این شماره از نشریۀ علمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامِستیک، به پای صحبت‌های دکتر امیر عطار، مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت خوراک پرداز هزاره نوین، می‌نشینیم. کارآفرینی که مجموعه‌ای از موفقیت‌های علمی و عملی را در ابعاد مختلف در کارنامۀ خود دارند.
دکتر امیر عطار متولد مهرماه ۱۳۵۸ در مشهد هستند و تحصیلات خود را در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در دانشگاه‌های فردوسی مشهد و مازندران به پایان رسانده‌اند. ویژگی بارز مسیر حرفه‌ای آقای دکتر عطار، تلفیق مستمر تحصیل با کار عملی از همان دوران دانشجویی بود؛ از کار در گاوداری و مرغداری گرفته تا فعالیت در کارخانه خوراک دام، که به باور ایشان عاملی کلیدی در موفقیت ایشان محسوب می‌شود. دکتر عطار آیندة رشتة مهندسی علوم دامی را درخشان می‌داند، چرا که این صنعت همواره با سفرة مردم پیوند خورده و حتی در شرایط سخت اقتصادی، تقاضا برای محصولات پروتئینی باقی می‌ماند. ایشان با تأکید بر اهمیت تجربة عملی، به دانشجویان توصیه می‌کنند: «تنها به آموزه‌های دانشگاهی اکتفا نکنند و کسب مهارت‌های میدانی را در اولویت قرار دهند، چرا که تسلط بر دروس دانشگاهی تنها شروع کار است و توانایی حل چالش‌های عملی در محیط مزرعه، عاملی تعیین‌کننده در موفقیت حرفه‌ای محسوب می‌شود». دکتر عطار که مسیر پیشرفت خود را حاصل تلفیق هوشمندانه «دانش آکادمیک» و «تجربه بازار» می‌داند، خلاقیت را راهبردی کلیدی برای رقابت با شرکت‌های بزرگ و قدرتمند معرفی می‌کند. از دیدگاه ایشان، موفقیت حاصل پشتکار، عبور از شکست‌ها و توقف‌ناپذیری در مسیر هدف است. ایشان به ‌عنوان کارآفرینی پیشرو، بر مسئولیت اجتماعی خود در قبال جذب و آموزش نیروهای جوان و بی‌تجربه، امّا پرانگیزه تأکید دارند و براین باور هستند که «سال‌های دانشجویی، فرصت طلایی برای مهارت‌آموزی است».

عنوان مقاله [English]

"Student Years: A Golden Opportunity for Skill Development" | Interview with Dr. Amir Attar, CEO and Chairman of the Board at Hezareh Novin Feed Processing Company |

نویسندگان [English]

  • Ali Akbari Balajorshari 1
  • Fatemeh Ahmadi 2
1 Ph.D. Candidate of Animal Nutrition, Department of Animal Science, College of Agriculture and Natural Resources, University of Tehran, Karaj, Alborz, Iran
2 B.Sc. Student of Animal Science, Department of Animal Science, College of Agriculture and Natural Resources at the University of Tehran, Karaj, Alborz, Iran