کارگاه آشنایی با تجهیزات نوین خوراک‌دهی در گله‌های گاو شیری به همت انجمن علمی -دانشجویی گروه علوم دامی برگزار شد

به گزارش کمیته رسانه و نشریات انجمن علمی- دانشجویی گروه مهندسی علوم دامی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران؛ کارگاه آشنایی با تجهیزات نوین خوراک‌دهی در گله‌های گاو شیری با هدف ترویج اشتغال‌زایی در جامعه و مهارت افزایی دانشجویان و متخصصین این حوزه، سه‌شنبه 12 دی ماه 1402 با حضور بیش از 40 شرکت‌کننده به مدت دو ساعت در سالن همایش‌های شهدای دانشکدگان، سالن اجتماعات شهید سلیمانی برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی، دکتر مهدی دهقان بنادکی، استاد گرایش تغذیه دام گروه مهندسی علوم دامی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در رابطه با تجهیزات مختلف مورد استفاده در خوراک‌دهی در گله‌های گاو شیری شامل انواع مختلف تجهیزات موجود در کارخانه‌های تولید خوراک دام، انواع مختلف تجهیزات تهیه کنسانتره و TMR، معرفی انواع دستگاه‌های شیردوشی و خوارک‌دهی تمام اتوماتیک در گله، دستگاه‌های اتوماتیک خوراک‌دهی گوساله‌ها و ... به تدریس پرداختند و در دقایق پایانی تمام موارد تدریس شده را در قالب چند ویدئوی آموزشی که از گله‌های مختلف گاو شیری تهیه شده بودند را به نمایش گذاشتند تا دانشجویان با آنچه که به صورت عملی در گله‌های گاو شیری ایران و خارج از کشور هم اکنون مورد استفاده قرار می‌گیرند، آشنا شوند.

در پایان به شرکت‌کنندگان در کارگاه آموزشی گواهی معتبر از طرف معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران اعطا شد. لازم به ذکر است که تمامی حاضران، این کارگاه آموزشی را عالی و کاربردی ارزیابی کردند.