شماره بیست و یکم نشریه علمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامِستیک منتشر شد

به گزارش کمیته رسانه و نشریات انجمن علمی- دانشجویی گروه مهندسی علوم دامی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، سومین شماره از دورۀ بیست و یکم نشریه دامِستیک در زمستان ۱۴۰۰ منتشر شد و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به آدرس (https://domesticsj.ut.ac.ir/) بخش‌های مختلف نشریه را دانلود و مطالعه نمایند. اختصاص شناسه دیجیتال اسناد (DOI) به مقالات علمی- ترویجی و دریافت شاپای چاپی و الکترونیکی (ISSN) از جمله ویژگی‌های این نشریه هستند.

یادداشت این شماره از نشریه دامِستیک، به قلم دکتر عیسی دیرنده، هیئت علمی گروه مهندسی علوم دامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با عنوان "چگونه می‌توان عملکرد تولیدی و تولیدمثلی گاوهای شیری را همزمان افزایش داد؟" به رشته تحریر در آمده است. مقالات علمی- ترویجی، مصاحبه با دکتر احمد زارع شحنه، مدیر گروه سابق و استاد بخش فیزیولوژی دام و طیور گروه مهندسی علوم دامی دانشگاه تهران، معرفی پژوهشگاه ابن سینا، معرفی کتاب "آناتومی و فیزیولوژی دام و طیور"، بخش آشنایی با حیوانات خانگی تحت عنوان "پرنده مینا (Sturnidae)؛ تاریخچه، نژادها و گونه‌های مختلف آن"، اخبار انجمن علمی- دانشجویی و گروه مهندسی علوم دامی دانشگاه تهران و همچنین دانستنی‌های کوتاه در علوم دامی از جمله بخش‌های این شماره از نشریه هستند.

همچنین حامیان مالی این شماره از نشریه دامِستیک، "شرکت دانش‌بنیان میهن دانه البرز وطن" و "شرکت تعاونی دانش‌بنیان کیمیا دانش الوند" می‌باشند.

قابل توجه است که براساس مجوز شماره 7402841 تاریخ 1398/12/20 با اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای به "نشریه دامِستیک" از سوی معاونت محترم پژوهشی دانشگاه تهران موافقت شده است. بر این اساس، نشریه دامِستیک یک نشریه علمی- ترویجی یک امتیازی محسوب می‌شود.