فراخوان جذب داور در نشریه علمی-ترویجی (حرفه‌ای) دامستیک

نشریه علمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامستیک گروه مهندسی علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در  نظر دارد جهت تکمیل هیئت داوری خود از اعضای هیئت علمی، دانش‌آموختگان و دانشجویان مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد (شرایط خاص)، دعوت به همکاری می‌نماید. لذا خواهشمند است با مطالعه قسمت شرایط و توضیحات نسبت به ارسال اطلاعات لازم و رزومه علمی خود اقدام فرمایید.

قابل ذکر است که اطلاعات و رزومه علمی داوران و اعضای هیئت تحریریه دریافت شده در اطلاعیه شماره یک، در جلسه تیم تخصصی نشریه دامستیک مورد بررسی قرار گرفته است. اطلاعات داوران و اعضای هیئت تحریریه پذیرفته شده جهت همکاری با نشریه دامستیک، هم اکنون بر روی وب سایت نشریه قرار گرفته است و توضیحات لازم برای پذیرفته‌شدگان ارسال شده است.

شرایط و توضیحات

1-     برای داوران محترم گواهی معتبر از سوی انجمن علمی دانشجویی گروه مهندسی علوم دامی دانشگاه تهران و نشریه علمی- ترویجی دامستیک صادر می‌گردد.

2-      پذیرش در تمامی گرایش‌های رشته علوم دامی (ژنتیک و اصلاح‌نژاد دام و طیور، فیزیولوژی دام و طیور، تغذیه دام، تغذیه طیور، پرورش زنبورعسل و مدیریت دامپروری) خواهد بود.

3-     ارسال رزومه علمی و اطلاعات فردی مورد نیاز به ایمیل نشریه/انجمن علمی به آدرس animssaut@gmail.com الزامی می‌باشد.

1-     انتخاب داور از میان علاقه‌مندان براساس رزومه علمی و اطلاعات فردی توسط شورای مربوطه خواهد بود.

5-     پس از تأیید شورای مربوطه، اسامی پذیرفته شدگان در اطلاعیه‌های بعدی منتشر خواهد شد و پس از آن لازم است که در سامانه نشریه علمی- ترویجی دامستیک به آدرس Domesticsj.ut.ac.ir ثبت نام نماید.