دبیر انجمن علمی- دانشجویی گروه مهندسی علوم دامی دانشگاه تهران به عنوان عضو شورای پشتیبانی و نظارت بر انجمن‌ها و اتحادیه‌های علمی دانشجویی وزارت علوم انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی انجمن علمی- دانشجویی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران؛ مجمع دبیران اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی کشور در تاریخ ۱۶ و ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل شد که طی آن، آقای اشکان غلامی، دبیر اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور به عنوان عضو شورای پشتیبانی و نظارت بر انجمن‌ها و اتحادیه‌های علمی دانشجویی وزارت علوم انتخاب شد.

اشکان غلامی، دانشجوی کارشناسی و دبیر انجمن علمی- دانشجویی گروه مهندسی علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران است که سابقه کسب افتخارات متعدد در جشنواره‌های دانشگاهی، ملی و بین‌المللی در حوزه انجمن‌های علمی دانشجویی در سه سال اخیر را در کارنامه خود دارد.

همچنین آقای امیر حجتی، دبیر اتحادیه انجمن‌های علمی- دانشجویی مهندسی مکانیک کشور و دانشجوی کارشناسی‌ارشد دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان عضو دیگر این شورا انتخاب شد. به علاوه آقایان یاسین نوروزی، دبیر اتحادیه انجمن‌های علمی- دانشجویی زراعت، گیاه‌پزشکی و بیوتکنولوژی کشور و دانشجوی دکتری دانشگاه رازی کرمانشاه و علیرضا خسروزاده، دبیر اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی کشور و دانشجوی کارشناسی‌ارشد دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان اعضای علی‌البدل رأی آوردند.

لازم به ذکر است که شورای پشتیبانی و نظارت بر انجمن‌های علمی- دانشجویی و اتحادیه‌های انجمن‌های علمی- دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بالاترین رکن تصمیم‌گیری در این حوزه در کشور است که به منظور سیاست‌گذاری و تعیین راهبردها و برنامه‌های کلان و همچنین، نظارت بر عملکرد انجمن‌ها و اتحادیه‌ها و پشتیبانی از آن‌ها در وزارت علوم تشکیل می‌شود.

اعضای این شورا شامل معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم (رئیس شورا)، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم (دبیر شورا)، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، معاون امور دانشجویان داخل سازمان، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، دبیر کمیسیون انجمن‌های علمی ایران، سه نفر از استادان مشاور انجمن‌های علمی، دو نفر از دبیران اتحادیه‌ها و یک نفر از دبیران مجمع دانشگاه‌ها می‌شود.

هیئت تحریریه نشریه علمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامستیک و اعضای شورای مرکزی انجمن علمی- دانشجویی گروه مهندسی علوم دامی دانشگاه تهران این انتخاب شایسته را تبریک عرض می‌نماید و برای همه‌ی منتخبین آرزوی موفقیت دارد.

لینک‌های مرتبط: