شماره هفدهم نشریه علمی- ترویجی دامستیک منتشر شد

شماره هفدهم نشریه علمی- ترویجی دامستیک منتشر شد

به گزارش کمیته رسانه و نشریات انجمن علمی- دانشجویی گروه مهندسی علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، دومین شماره از دوره بیستم نشریه دامستیک در پاییز 1399 منتشر شد و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به آدرس (https://domesticsj.ut.ac.ir/) بخش‌های مختلف نشریه را دانلود و مطالعه نمایند. آنچه که این شماره از نشریه را با سایر شماره‌های منتشر شده متمایز می‌کند، اختصاص شناسه دیجیتال اسناد (DOI) به مقالات علمی- ترویجی و مروری، دریافت شاپا (ISSN) برای نشریه و نیز تغییرات گرافیکی در صفحه‌آرایی نشریه است.

یادداشت این شماره از نشریه دامستیک، به قلم سردبیر و مشاور نشریه با عنوان "دامستیک در ایستگاه بیست سالگی" به رشته تحریر در آمده است. در ادامه اخبار انجمن علمی- دانشجویی و گروه علوم دامی در تابستان و پاییز 1399 قرار داده شده است. در این شماره با جناب آقای دکتر مجتبی زاغری، استاد بخش تغذیه طیور گروه علوم دامی دانشگاه تهران مصاحبه شده است، که تحت عنوان "موفقیت، انتهایی ندارد" تنظیم شده است. دو مقاله علمی- ترویجی و سه مقاله مروری در این شماره منتشر شده است که تمامی گرایش‌های رشته مهندسی علوم دامی (ژنتیک و اصلاح‌نژاد دام و طیور، تغذیه دام و طیور، فیزیولوژی دام و طیور و مدیریت دامپروری) را پوشش می‌دهند. "مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی" در بخش ارتباطات تخصصی معرفی شده است و سعی شده است که به بیان اطلاعاتی جامع از این مؤسسه پرداخته شود. در بخش لغات تخصصی به بیان لغات تخصصی مرتبط با تغذیه طیور پرداخته و سعی شده است که بخش زیادی از لغات به صورت کامل توضیح داده شوند. در بخش معرفی کتاب نیز به معرفی کتاب "تنظیم هورمونی رشد در دام" پرداخته شده است. در ادامه شماره قبل، برای بخش حیوانات خانگی مطلب تحت عنوان "آنچه باید در رابطه با عروس هلندی بدانید (۲)" منتشر شده است که موضوع آن بیشتر مرتبط با معرفی نژادهای عروس هلندی است. همچنین حامیان مالی این شماره از نشریه دامستیک، شرکت میهن دانه و شرکت تعاونی دانش‌بنیان کیمیا دانش الوند می‌باشند.

قابل توجه است که براساس مجوز شماره 7402841 تاریخ 1398/12/20 با اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای به "نشریه دامستیک" از سوی معاونت محترم پژوهشی دانشگاه تهران موافقت شده است. بر این اساس، نشریه دامستیک یک نشریه علمی- ترویجی یک امتیازی محسوب می‌شود.