فراخوان جذب داور، اعضای هیئت تحریریه و ویراستار انگلیسی در نشریه علمی-ترویجی (حرفه‌ای) دامستیک

انجمن علمی دانشجویی و تیم تخصصی نشریه دامستیک گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در  نظر دارد جهت تکمیل هیئت داوری، اعضای هیئت تحریریه و ویراستار انگلیسی خود از اعضای هیئت علمی، دانشجویان مقاطع دکتری تخصصی، کارشناسی ارشد و کارشناسی (شرایط خاص)، دعوت به همکاری می‌نماید. لذا خواهشمند است با مطالعه قسمت شرایط و توضیحات نسبت به ارسال اطلاعات لازم و رزومه علمی خود اقدام فرمایید.

شرایط و توضیحات

1-     برای داوران و اعضای هیئت تحریریه محترم برای هر دوره گواهی معتبر از سوی انجمن علمی دانشجویی گروه علوم دامی دانشگاه تهران و نشریه علمی- ترویجی دامستیک صادر می‌گردد.

2-     علاوه بر پذیرش در تمامی گرایش‌های رشته علوم دامی، اولویت پذیرش داور در گرایش ژنتیک و اصلاح‌نژاد در زمینه‌های تخصصی بیوانفورماتیک و ژنتیک مولکولی خواهد بود.

3-     ارسال رزومه علمی و اطلاعات فردی مورد نیاز به ایمیل نشریه/انجمن علمی به آدرس animssaut@gmail.com الزامی می‌باشد.

4-     انتخاب داور و عضو هیئت تحریریه از میان علاقه‌مندان براساس رزومه علمی و اطلاعات فردی توسط شورای مربوطه خواهد بود.

5-     پس از تأیید شورای مربوطه، اسامی پذیرفته شدگان در اطلاعیه‌های بعدی منتشر خواهد شد و پس از آن لازم است که در سامانه نشریه علمی- ترویجی دامستیک به آدرس Domesticsj.ut.ac.ir ثبت نام نماید.