"عضویت دو استاد دانشگاه تهران در کمیته مشورتی فنی سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد" خبری بود که در سال 1396 بر روی سایت دانشگاه تهران منتشر گردید. بعد از گذشت دو سال در تاریخ 17 اردیبهشت 1399 خبر "کسب افتخار توسط دو هیئت علمی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران" منتشر گردید.

همکاری دو عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در تألیف کتاب انتشار فائو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دکتر آرمین توحیدی و دکتر مجتبی زاغری، از اعضای هیأت علمی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، با عضویت در کمیته ۲۶ نفره تألیف کتاب «اثرات زیست محیطی افزودنی‌های خوراکی در زنجیره تأمین دام» که توسط سازمان فائو منتشر شده، در تدوین بخش آنزیم‌ها، فایتوبیوتیک‌ها، ایونوفرها، مهارکننده‌های متان و پروبیوتیک‌ها مشارکت و همکاری مؤثری داشتند.

هدف از تألیف این کتاب، کاهش اثرات زیست محیطی ساخت و مصرف افزودنی‌های خوراک دام بر محیط زیست است. در این دستورالعمل معیارهای مختلف اثرات زیست محیطی از صفر تا صد مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین موضوعاتی نظیر، تأثیر کارخانه‌های تولید کننده افزودنی‌های خوراک دام در محیط زیست، نقش حمل و نقل در مصرف انرژی، تولید گازهای گلخانه‌ای و تغییرات زیست بوم، مدنظر محققان برجسته کشورهای مطرح در حوزه دامپروری و محیط زیست قرار گرفته است.

منبع: روابط عمومی دانشگاه تهران