برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با تجهیزات نوین گاوداری توسط انجمن علمی دانشجویی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

به گزارش کمیته رسانه و نشریات انجمن علوم دامی دانشگاه تهران، کارگاه آموزشی "آشنایی با تجهیزات نوین گاوداری" در محل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار می‌شود. مدرس این کارگاه دکتر مهدی دهقان بنادکی، استاد گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه می‌باشند.

سرفصل‌های این کارگاه شامل:

• آشنایی اولیه با تجهیزات رایج در گله‌های گاو شیری
  • تجهیزات نوین در زمینه ساخت کنسانتره
  • تجهیزات نوین در خوراک دهی
  • سیستم‌ها و تجهیزات مدیریت کود و بستر
  • تجهیزات نوین در زمینه رفاه دام (Cow comfort)
  • نرم‌افزارها و تجهیزات مدیریت داده در فارم

زمان برگزاری این کارگاه روز چهار‌شنبه 7 اسفند 1398 به مدت سه ساعت از ساعت 10 صبح لغایت 13 ظهر در محل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در بلوار امام‌زاده حسن (ره) شهر کرج می‌باشد. ظرفیت کارگاه محدود بوده و تا روز دوشنبه 5 اسفند 1398 علاقه‌مندان می‌توانند از طریق راه‌های ارتباطی زیر ثبت نام نمایند. در پایان کارگاه، گواهی معتبر از سوی انجمن علمی- دانشجویی و اداره امور فرهنگی و فوق برنامه پردیس کشاورزی و منابع طبییعی دانشگاه تهران اعطا خواهد شد.

کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام:

شماره تماس: 09166829940

آیدی تلگرامی: AshkanGholami2000@