رونمایی از دستاورد پژوهشگران گروه علوم دامی دانشگاه تهران در نمایشگاه هفته پژوهش

به گزارش انجمن علمی دانشجویی علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، در غرفه ویژه دستاوردهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نمایشگاه ملی دستاوردهای پژوهشی سال 1398 سه دستاورد از محققان و پژوهشگران دانشگاه تهران رونمایی شد که یکی از این محصولات، مکمل ضد اسهال گوساله شیرخوار است. دانش فنی این محصول در طی دو سال کار پژوهشی در قالب رساله دکتری آقای امیر کرم زاده، دانشجوی بخش فیزیولوژی دام گروه علوم دامی و تحت راهنمایی دکتر آرمین توحیدی، عضو هیأت علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران به دست آمده است.

اسهال یکی از مهم‌ترین بیماری‌های شایع در بین گوساله‌های شیرخوار است و این محصول زیستی با هدف کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک در سنین ابتدایی گوساله‌ها تولید شده است و در آزمایش مزرعه‌ای توانسته است حدود 50 درصد از شیوع اسهال در گوساله‌های شیرخوار جلوگیری کند.

لازم به ذکر است بیستمین نمایشگاه ملی دستاوردهای پژوهشی به مناسب بزرگداشت هفته پژوهش با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ 26 آذر 1398 در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد و تا 29 آذر ادامه خواهد داشت. بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه تهران، پردیس دانشکده‌های فنی با ۲۱ دستاورد، پردیس ابوریحان ۱۶ دستاورد، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی ۱۶ دستاورد، دانشکده علوم و فنون نوین ۹ دستاورد و پردیس علوم با ۷ دستاورد در این نمایشگاه شرکت کرده‌اند.

نویسنده خبر: علی اصغر خلیلی