بازدید اعضای انجمن علمی دانشجویی علوم دامی دانشگاه تهران از موسسه تحقیقات علوم دامی کشور

به گزارش انجمن علمی دانشجویی علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، جمعی از اعضای این انجمن روز چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۸ از مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور بازدید کردند‌.

مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در اواخر سال ۱۳۱۲ با ایده راه اندازی مرکزی جهت اصلاح نژاد دام در کرج عملیاتی شد. در سال ۱۳۶۴ این مؤسسه با در اختیار گرفتن تعدادی ایستگاه دامپروری در استان‌های کشور، تلاش خود را برای اجرای برنامه‌های دامپروری در کشور آغاز کرد. در سال ۱۳۶۹ و به دنبال تصویب قانون تفکیک وظایف وزارتخانه‌های جهاد سازندگی و کشاورزی، این مؤسسه به زیر مجموعه وزارت جهاد کشاورزی منتقل شد. از سال ۱۳۷۶ با توجه به جذب و آموزش نیروهای متخصص و در زیرمجموعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی مشغول به انجام وظیفه می‌باشد.

لازم به ذکر است که این بازدید با هدف آشنایی دانشجویان با مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد و در شماره بعدی "نشریه دامستیک" به معرفی این موسسه پرداخته می‌شود.