برگزاری کارگاه آموزشی پرورش کرم ابریشم توسط انجمن علمی دانشجویی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

به گزارش کمیته رسانه و نشریات انجمن علوم دامی دانشگاه تهران، کارگاه آموزشی پرورش کرم ابریشم در محل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار می‌شود. مدرس این کارگاه مهندس امید احمدی صنوبری است که رزومه علمی و عملی همچون:

- مدرس سازمان‌های جهاد کشاورزی، نظام مهندسی و دانشگاه علمی کاربردی

- نوغاندار نمونه استان خراسان رضوی و کارشناس فنی پرورش کرم ابریشم

- نویسنده کتاب اصول نوغانداری و دانشجوی دکتری تخصصی علوم دامی

را در کارنامه خود دارد. زمان برگزاری این کارگاه روز پنج‌شنبه 21 آذر 1398 به مدت هشت ساعت از ساعت 9 صبح لغایت 17 عصر در محل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در بلوار امام‌زاده حسن (ره) شهر کرج می‌باشد. ظرفیت کارگاه 20 نفر بوده و تا روز یکشنبه 17 آذر 1398 علاقه‌مندان می‌توانند از طریق راه‌های ارتباطی زیر ثبت نام نمایند. در پایان کارگاه، گواهی معتبر از سوی انجمن علمی- دانشجویی و اداره امور فرهنگی و فوق برنامه پردیس کشاورزی و منابع طبییعی دانشگاه تهران اعطا خواهد شد.

کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام:

شماره تماس: 09166829940

آیدی تلگرامی: AshkanGholami2000@