نشریه علمی- دانشجویی دامستیک، نشریه برگزیده در حوزه‌های کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و دامپزشکی

دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران، ۲۲ آبان ۱۳۹۸ با معرفی برگزیدگان عرصه‌های مختلف فرهنگی به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از  معاونت فرهنگی و اجتماعی، در آئین اختتامیه این جشنواره دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی و اجتماعی، جشنواره فرهنگ را یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین جشنواره‌های کشور عنوان کرد.
وی دانشجویان فعال در کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی، انجمن‌های علمی دانشجویی و نشریات دانشجویی را متولیان اصلی برگزاری این برنامه عنوان کرد.

دکتر سرسنگی، با بیان اینکه وظیفه دانشگاه در کشور فقط به حوزه‌های آموزش و پژوهش محدود نمی‌شود، خاطر نشان کرد: «فرهنگ و فعالیت‌های اجتماعی دانشجویان یکی از مهمترین وظایف دانشگاه است. متأسفانه دانشگاه‌های کشور هنوز با استانداردهای غربی خود را تنظیم می‌کنند. امروز معنی دانشگاه موفق، متصل به معنای غربی آن است. امروز در دانشگاه‌های ما به جای آنکه به دو بعد علمی و فرهنگی توجه شود، تنها به بعد علمی توجه می‌شود. درست است که علم در دانشگاه جایگاه اول را دارد، اما این به معنای نادیده گرفتن حوزه فرهنگ نیست».

پیش از سخنرانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، امین صادقی، دبیر شورای مدیریت انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه، با اشاره به آغاز فعالیت‌های بخش دانشجویی جشنواره از اردیبهشت امسال و همزمان با انتشار فراخوان جشنواره، تعداد آثار ارسالی به بخش رقابتی را بیش از ۵۱۲ اثر اعلام کرد.

صادقی، تصریح کرد: «هم‌چنین در بخش نمایشگاهی، تعداد آثار ارسالی به نمایشگاه علم در قاب هنر، بیش از ۱۵۰ اثر است. هدف برگزاری این نمایشگاه، نمایش ارتباط علم، فرهنگ و توسعه می‌باشد که از دانشگاه‌های مختلف کشور و دانش‌آموزان مدارس شهرهای مختلف کشور آثاری در این زمینه دریافت شده است.

دبیر شورای مدیریت انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه، با اشاره به برگزاری چهارمین دوره مسابقات سخنرانی ترویجی UTTED، افزود: «تعداد آثار ارسالی نزدیک به ۱۰۰ اثر عنوان بود که ۱۸ اثر مجوز سخنرانی گرفتند و از این بین دو آثار آن دانش‌آموزی بوده است. هدف از برگزاری این برنامه تقویت بنیان ترویج علم در دانشگاه است. برپایی نمایشگاه روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه با شعار «علم برای همه، هیچکس جا نمی‌ماند» را می‌توان یکی دیگر از برنامه‌های بخش نمایشگاهی دومین جشنواره فرهنگ برشمرد.

در ادامه مراسم ضمن معرفی، از برگزیدگان بخش‌های رقابتی و نمایشگاهی دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران تجلیل شد.
تیم تخصصی نشریه دامستیک توانست دو عنوان از افتخارات را در این جشنواره کسب کند:

1-    در بخش نشریات انجمن‌های علمی دانشجویی

* عنوان نشریه برگزیده در نشریه کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی

2-    در بخش مقالات نشریه‌های دانشجویی

*عنوان شایسته تقدیر در مقاله علوم پایه به‌طور مشترک،  توسط سرکار خانم فاطمه کاوسی و آقای مهندس فرزاد غفوری از نشریه دامستیک انجمن علمی دانشجویی گروه علوم دامی.