دانشجوی کارشناسی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
همان طور که از اسم کتاب مشخص است مخاطب این کتاب، افرادی هستند که قصد دارند در رابطه با تغذیه طیور تحقیق کنند. کتاب مذکور اطلاعاتی جامع در خصوص طرح آزمایش، ماهیت و ویژگیهای جیره آزمایشی، تعیین ارزش غذایی و بهترین شیوه گزارش نتایج پژوهش را در اختیار خواننده قرار میدهد. مطالب این عنوان در هشت فصل بیان میشود که آن ها را به تفکیک برسی میکنیم.
عنوان مقاله [English]
Introducing the Book, Nutrition Experiments in poultry
نویسنده [English]
Amin Kazemi
B.Sc. Animal Science, Department of Animal Science, College of Agriculture and Natural Resources at the University of Tehran