حد مطلوب تغذیه ویتامین در تولید غذاهای حیوانی باکیفیت

نوع مقاله : معرفی کتاب

نویسنده

دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی علوم دامی، دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، البرز، ایران

چکیده

نام کتاب (لاتین): Optimum Vitamin Nutrition in the Production of Quality Animal Foods
نام کتاب: حد مطلوب تغذیه ویتامین در تولید غذاهای حیوانی باکیفیت
مؤلفان: سی. لوپز بوت، ای. آ. ری، ام. رودریگز، جی. سانز، ام. اف. سوتو-سالانوا، جی. وبر، آر. سپروبریز، آر. داوین، جی. گنزالز، جی. ام. هرناندز، بی. ایزابل، آ. سی. باروئتا، ام. دی بائوسلز، آ. بلانکو‌پرز، اس. کالسامیگلیا، آر. کاسلز
مترجمان: دکتر حسین مروج، دکتر کامران رضایزدی، محمد حسین محمدی قاسم‌آبادی
ناشر: انتشارات دانشگاه تهران
سال چاپ: 1397
نوبت چاپ: اول
تعداد صفحات: 317

عنوان مقاله [English]

Optimum Vitamin Nutrition in the Production of Quality Animal Foods

نویسنده [English]

  • Sara Rafiee
B.Sc. Student of Animal Science, Department of Animal Science, College of Agriculture and Natural Resources at the University of Tehran, Karaj, Alborz, Iran