دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی علوم دامی، دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، البرز، ایران
چکیده
نام کتاب (لاتین): Optimum Vitamin Nutrition in the Production of Quality Animal Foods نام کتاب: حد مطلوب تغذیه ویتامین در تولید غذاهای حیوانی باکیفیت مؤلفان: سی. لوپز بوت، ای. آ. ری، ام. رودریگز، جی. سانز، ام. اف. سوتو-سالانوا، جی. وبر، آر. سپروبریز، آر. داوین، جی. گنزالز، جی. ام. هرناندز، بی. ایزابل، آ. سی. باروئتا، ام. دی بائوسلز، آ. بلانکوپرز، اس. کالسامیگلیا، آر. کاسلز مترجمان: دکتر حسین مروج، دکتر کامران رضایزدی، محمد حسین محمدی قاسمآبادی ناشر: انتشارات دانشگاه تهران سال چاپ: 1397 نوبت چاپ: اول تعداد صفحات: 317
عنوان مقاله [English]
Optimum Vitamin Nutrition in the Production of Quality Animal Foods
نویسنده [English]
Sara Rafiee
B.Sc. Student of Animal Science, Department of Animal Science, College of Agriculture and Natural Resources at the University of Tehran, Karaj, Alborz, Iran