اولین همایش علمی نشریه دامِستیک برگزار شد

اولین همایش علمی نشریه دامِستیک برگزار شد

به گزارش کمیته رسانه و نشریات انجمن علمی- دانشجویی گروه مهندسی علوم دامی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران؛ اولین همایش علمی نشریه دامِستیک روز سه‌شنبه 15 اسفند ماه 1402 از ساعت 8:00 الی 16:30 عصر با حضور اعضای محترم هیئت علمی گروه مهندسی علوم دامی، مهمانان از دانشگاه‌های مختلف کشور، مؤسسه تحقیقات علوم دامی ایران، پژوهشکده کشاورزی هسته‌ای، دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی) در سالن شماره 2 مرکز همایش‌های شهدای پردیس برگزار گردید.

در این همایش پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی، جناب آقای دکتر محمد مرادی شهر بابک به نمایندگی از مدیریت محترم گروه مهندسی علوم دامی دانشگاه تهران در رابطه با اهمیت شرکت در همایش‌ها و کنگره‌ها و همچنین فعالیت در انجمن‌های علمی و نشریات علمی سخنرانی کردند. سپس جناب آقای مهندس فرزاد غفوری به عنوان رئیس همایش و سردبیر نشریه علمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامِستیک در رابطه با نشریه دامِستیک از آغاز تاکنون صحبت کردند و به بیان گزارشی جامع از همایش، نحوه داوری و انتخاب مقالات برتر جهت سخنرانی و همچنین ساختار اجرایی کنگره پرداختند. به نقل از رئیس همایش، 53 مقاله منتشر شده در بازه زمانی 1402-1399 از دانشگاه‌ها، مؤسسات و مراکز آموزش عالی کشور در چهار محور اصلی ژنتیک و اصلاح‌نژاد دام و طیور، تغذیه دام، تغذیه طیور و فیزیولوژی دام و طیور انتخاب و برای داوری تخصصی به اعضای کمیته داوری ارجاع داده شدند. در نهایت پس از داوری تخصصی مقالات و امتیازدهی متناسب با فرم ارزیابی مقالات، برای هر محور دو مقاله به عنوان مقالات برگزیده جهت سخنرانی انتخاب و معرفی شدند. ایشان در پایان سخنان خود از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشکدگان کشاورزی و  منابع طبیعی دانشگاه تهران و اتحادیه‌ انجمن‌‌های علمی- دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور به خاطر مشارکت در برگزاری همایش و همچنین از حامیان مالی این همایش شرکت تعاونی دانش بنیان کیمیا دانش الوند، شرکت ویوان و شرکت تیوان دام ایرانیان و حمایت معنوی انجمن علوم دامی ایران نهایت تشکر و قدردانی را داشتند.

جناب آقای دکتر مهدی دهقان بنادکی استاد مشاور انجمن علمی- دانشجویی و نشریه دامِستیک نیز در رابطه با اهمیت فعالیت در انجمن‌های علمی- دانشجویی و جایگاه آن‌ها در انجام فعالیت‌های گروهی دانشجویان و اهمیت برقراری ارتباط با صنعت در این رشته سخنانی را ارائه دادند و در پایان به افتخارات کسب شده در طول 23 سال گذشته (به ویژه پنج سال اخیر) توسط انجمن علمی- دانشجویی و نشریه دامِستیک و ارائه جمع‌بندی از نظرات و پیشنهادات خود جهت ارتقاء جایگاه انجمن علمی- دانشجویی و نشریه دامِستیک پرداختند. در ادامه ویدئوی حامیان مالی همایش پخش گردید. سپس چهار ویدئوی ضبط شده از اساتید پیشکسوت کشور از دانشگاه‌های تهران (جناب آقایان دکتر سیدرضا میرائی آشتیانی و دکتر احمد زارع شحنه)، دانشگاه گیلان (جناب آقای دکتر عبدالاحد شادپرور) و دانشگاه کردستان (جناب آقای دکتر امیر رشیدی) پخش گردید.

پس از پایان آیین افتتاحیه، سخنرانی‌های علمی همایش با مقالات برتر در گرایش ژنتیک و اصلاح  نژاد دام و طیور آغاز گردید و در نهایت ساعت 14:50 دقیقه با ارائه سخنرانی مقالات برتر در گرایش فیزیولوژی دام و طیور پایان یافت. جهت دسترسی به مقالات برتر و سخنرانی شده کلیک کنید.

ساعت 15:00 برگزای آیین اختتامیه با سخنرانی جناب آقای دکتر محمد مرادی شهر بابک با عنوان معرفی رشته علوم دامی، بیان چالش‌ها و راهکارها آغاز گردید. سپس با تقدیر از سرکار خانم مهندس اکرم رضایی کارمند و مسئول دفتر بازنشسته گروه، سخنرانان مقالات برگزیده و مشخص کردن سخنران برتر از دید شرکت‌کنندگان در همایش، برگزارکنندگان همکار، حامیان مالی و معنوی، اعضای محترم پنل تخصصی، کادر اجرایی و همچنین اعضای محترم کمیته داوری اولین همایش علمی نشریه دامِستیک به کار خود پایان داد و امید است که فرصتی فراهم گردد که دومین همایش علمی نشریه دامِستیک در سال 1403 برگزار گردد.