افتخار آفرینی انجمن علمی- دانشجویی مهندسی علوم دامی دانشگاه تهران در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت

افتخار آفرینی انجمن علمی- دانشجویی مهندسی علوم دامی دانشگاه تهران در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت

به گزارش کمیته رسانه و نشریات انجمن علمی- دانشجویی گروه مهندسی علوم دامی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران؛ مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت روز دوشنبه چهارم دی ماه 1402 با حضور دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید و دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه برگزیده انتخاب شد.

انجمن‌های علمی- دانشجویی دانشگاه تهران با کسب 15 مقام برگزیده و شایسته تقدیر در این جشنواره نسبت به دانشگاه‌های دیگر در جایگاه اول قرار گرفتند و دانشگاه تهران "رتبه برگزیده در بخش دانشگاه برتر" را به خود اختصاص داد.

در این رقابت، نشریه علمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامِستیک به صاحب امتیازی انجمن علمی- دانشجویی گروه مهندسی علوم دامی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در سه بخش متفاوت عناوین زیر را کسب کرد:

  1. کسب رتبه برگزیده در بخش نشریه گروه فنی و مهندسی (نشریه دامِستیک)
  2. کسب رتبه شایسته تقدیر در بخش کلیپ پویش سفیر حرکت
  3. کسب رتبه شایسته تقدیر در بخش اینفوگرافیک پویش سفیر حرکت

 همچنین اتحادیه انجمن‌های علمی- دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور که مسئولیت دبیری و دبیرخانه مرکزی سومین دوره آن با اعضای انجمن علمی- دانشجویی گروه علوم دامی دانشگاه تهران بوده است، دو عنوان "اتحادیه برگزیده در کشور" و "نشریه ندا نشریه برگزیده کشور" را در این جشنواره کسب کرد.

این توفیق و درخشش را به دانشجویان، اساتید و همکاران محترم انجمن ‌علمی- دانشجویی علوم دامی دانشگاه تهران و اعضاء هیئت تحریریه نشریه دامِستیک تبریک عرض می‌نماییم.

گفتنی است؛ شانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت دوم تا چهارم دی ماه برگزار شد. در این دوره از جشنواره فعالیت‌ها و دستاوردهای انجمن‌های علمی- دانشجویی در سال تحصیلی 1402-1401 مورد رقابت قرار گرفتند و منتخبان جشنواره معرفی شدند.

به نقل از معاون فرهنگی وزیر علوم آقای دکتر عبدالحسین کلانتری، دو هزار و ۶۴۹ اثر از ۱۰۰ دانشگاه، موسسه و مرکز آموزش عالی در ۱۶ حوزه رقابتی و در شش گروه علمی علوم انسانی، علوم پایه، علوم فنی و مهندسی، هنر و معماری، دامپزشکی و علوم زیستی و بهداشتی به دبیرخانه رسیده بود و توسط ۳۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی کشور داوری شده است.