%0 Journal Article %T کشتار مرغ و مراحل آن در کشتارگاه‌های ایران %J علمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامِستیک %I انجمن علمی- دانشجویی گروه مهندسی علوم دامی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران %Z 2717-3038 %A ستوده ئیان, ملیکا %D 2020 %\ 05/21/2020 %V 20 %N 1 %P 50-53 %! کشتار مرغ و مراحل آن در کشتارگاه‌های ایران %R %X کشتارگاه‌های طیور کشور به منظور بازرسی گوشت جهت حصول اطمینان از سلامتی، قابلیت عرضه و مصرف گوشت‌­های تولیدی تأسیس شده‌اند و دارای فعالیت می‌باشند. امروزه بازرسی گوشت به دلیل بیماری­‌های مشترک بین انسان و دام و همچنین عرضه گوشت با کیفیت مناسب از هر لحاظ برای مصرف‌کننده از اهمیت بالایی برخوردار است. این وظیفه بر عهده دامپزشکان، بازرسان فعال گوشت و کارشناسان علوم دامی می­‌باشد. محل احداث یک کشتارگاه باید از جنبه‌­های مختلف مورد بررسی قرار بگیرد، به عنوان مثال کشتارگاه باید در فاصله مناسبی از شهر و مناطق مسکونی باشد تا از بروز بیماری­‌های احتمالی جلوگیری شود. در ادامه مراحل کشتار و بازرسی طیور به همراه تجهیزات کشتارگاهی مرغ در یک کشتارگاه صنعتی توضیح داده می‌شود. %U https://domesticsj.ut.ac.ir/article_76955_ef1bb6846af5f26dab41589b33722d7f.pdf