@article { author = {Saghebi, Maryam and Khalilvandi Behroozyar, Hamed}, title = {Fiber- Degrading enzymes and their role in feeding ruminants}, journal = {Professional Journal of Domestic}, volume = {20}, number = {1}, pages = {28-33}, year = {2020}, publisher = {Animal Science Students Scientific Association Campus of Agriculture and Natural Resources at the University of Tehran}, issn = {2717-3038}, eissn = {2783-0691}, doi = {10.22059/domesticsj.2020.76951}, abstract = {Nowadays, the number of livestock products in the world has increased, and this has led to strategies to increase the production of livestock products. The use of enzymatic biological methods to deal with feed-related problems has been the focus of nutritionists due to their low cost and environmental pollution. Solid and protected capsules to be used. Including cellulose enzyme, which is composed of three enzyme complexes (exoglocanase, endoglucanase and beta-glucosidase) and is responsible for digesting cellulose. The lignin-degrading enzymes are oxidases such as lacase and manganese peroxidase. Adding fibrolytic enzymes to the diet of Fresh cows increases milk production due to its positive effect on nutrient intake, digestibility, ruminal fermentation and microbial protein synthesis, and in the diet of growing beef, it stimulates feed intake and Its effects. They create a positive in ruminal fermentation. Also, the addition of enzymes to the diet of lambs increases daily weight and the ability to digest nutrients without affecting feed intake.}, keywords = {Fibrolytic enzyme,Nutrition,Ruminants}, title_fa = {آنزیم‌های هضم‌کننده الیاف و نقش آن‌ها در تغذیه نشخوارکنندگان}, abstract_fa = {امروزه در جهان تقاضا برای محصولات دامی افزایش یافته است و این موضوع سبب ایجاد استراتژی­‌هایی برای افزایش در تولید محصولات دامی گردیده است. استفاده از روش­‌های فرآوری بیولوژیکی آنزیمی برای مقابله با مشکلات مرتبط با خوراک به دلیل کم ­هزینه بودن و عدم آلودگی محیط‌‌زیست در مرکز توجه متخصصان تغذیه قرار گرفته است. آنزیم­های تجاری مورد استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان به ‌وسیله‌ی میکرو­ارگانیسم­هایی نظیر برخی گونه­های باکتریایی و قارچی تولید می‌شوند و می‌توانند به صورت مایع، جامد و کپسول‌های محافظت شده مورد استفاده قرار بگیرند. ازجمله آنزیم سلولاز که از سه مجموعه آنزیمی (اگزوگلوکاناز، اندوگلوکاناز و بتاگلوکوزیداز) تشکیل‌ شده است و وظیفه‌ی هضم سلولز را بر عهده دارد. آنزیم‌های تجزیه‌کننده لیگنین، اکسیدازهایی نظیر لاکاز و منگنز­پراکسیداز هستند. افزودن آنزیم‌های فیبرولیتیک به جیره گاوهای تازه‌ زایمان کرده سبب افزایش تولید شیر به دلیل تأثیر مثبت بر روی مقدار مصرف خوراک، قابلیت هضم آن‌ها، میزان تخمیر شکمبه‌ای و سنتز پروتئین میکروبی می‌شود و افزودن آنزیم‌های فیبرولیتیک در جیره گاوهای گوشتی در حال رشد سبب تحریک مصرف خوراک و تأثیرات مثبتی را در تخمیر شکمبه‌ای ایجاد می‌کند. همچنین افزودن آنزیم‌ها به جیره بره‌ها سبب افزایش وزن روزانه و قابلیت هضم مواد مغذی بدون تأثیر بر مصرف خوراک می‌شود.}, keywords_fa = {آنزیم‌های هضم کننده الیاف,تغذیه,نشخوارکنندگان}, url = {https://domesticsj.ut.ac.ir/article_76951.html}, eprint = {https://domesticsj.ut.ac.ir/article_76951_dfd9cf0093a68411ed3207624f1c4153.pdf} }